Despre noi

     

Compania a fost fondata la începutul anului 2003 ca importator si distribuitor de accesorii si componente gsm, prin reteaua proprie de magazine si depozite, compania fiind într-o dezvoltare perpetua. Evolutia sustinuta a companiei se datoreaza politicii de extindere a retelei si preocuparii permanente pentru cunoasterea în profunzime a nevoilor în continua schimbare ale clientilor.

Compania noatra raspunde cu promptitudine prin diversitatea marcilor si categoriilor de produse, promptitudine în livrarea produselor, consultanta în alegerea produsului , calitate , oferind, în acelasi timp solutii complete pentru administrarea afacerilor de tip Service Gsm si Magazine Gsm.

Misiunea companiei este de a furniza pietei românesti accesorii gsm, solutii hardware telefoane mobile, componente pentru toate tipurile de telefoane mobile si multimedia de cel mai înalt nivel din domeniul tehnologiei gsm, care sa conduca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri printr-un management profesional .

Strategia adoptata de a folosi experienta si calificarea din domeniul gsm pentru a veni în întampinarea cerintelor clientilor nostri, împreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de înalta calitate, precum si avantajul de a fi importator direct, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu clasificandu-ne in permanenta pe primele locuri din Romania. În spiritul acestei strategii, am realizat parteneriate cu furnizori de prim rang din Europa cat si din China.

Având convingerea ca prin profesionalismul si experienta specialiatilor nostri, reprezentam o alegere sigura pentru dumneavoastra , speram într-o colaborare fructuoasa.

Cu deosebita stima,

Telefoanegsm.ro